2017. március 22., szerda

Samsung i8190 Galaxy S III / S3 Mini - Jelenlegi ára: 38 900 Ft

Vadonatúj telefonok széles választéka raktárról garanciával!
Vodafone függő a készülék, ami megoldható
Tulajdonságok:  
 
 Samsung i8190 Galaxy S III Mini 8GB
Galaxy S3 mini elegáns kék szinben
A GALAXY SIII minin is fellelhetők a GALAXY SIII természet ihlette minimalista és organikus stílusjegyei. A gyönyörű 4 hüvelykes (10 cm) Super AMOLED kijelző hatalmas felületet kínál a multimédiás és webes tartalmakhoz. Tökéletes választás azoknak, akik egy igazán praktikus okostelefont keresnek.
Design
A GALAXY SIII minin is fellelhetők a GALAXY SIII természet ihlette minimalista és organikus stílusjegyei. Emberközpontú kialakítása ergonomikus és kényelmes felhasználói élményt és még sokoldalúbb használhatóságot biztosít. Kellemes fogása és lágy ívei természetes érzetet és megjelenést kölcsönöznek a készüléknek.
4” AMOLED kijelző
Ilyen az, amikor a valóság tárul eléd. A gyönyörű 4 hüvelykes (10 cm) Super AMOLED kijelző hatalmas felületet kínál a multimédiás és webes tartalmakhoz, amiket tűéles képeken és káprázatos színekkel élvezhetsz.
Jelly Bean OS
A legújabb Jelly Bean a világ legnépszerűbb operációs rendszerének, az Android™ -nak a legújabb verziója (4. 1). A Jelly Bean gyors és gördülékeny grafikus felületével és Google Now™ -t is tartalmazó új Google Search™ szolgáltatással mindig tálcán kínálja számodra a legfontosabb információkat. Még csak kérned sem kell.
Pop up play
A Pop up play funkcióval akár videonézés közben is írhatsz SMS-t. Kompakt méret, hogy két dologgal is foglalkozhass egyszerre. Ne maradj ki semmiből!
Direct call
A Samsung GALAXY S III mini pontosan tudja, mikor szeretnél hívást indítani. Ha üzenetírás közben úgy döntesz, inkább felhívnád a címzettet, elegendő a készüléket a füledhez emelned, és a közvetlen hívás funkció már tárcsázza is neked a számot. Nem kell többé hívásnaplót vagy kontaktokat bogarásznod. A Samsung GALAXY SIII mini tudja mi a dolga.
S Voice
A Samsung élvonalbeli beszédfelismerő szoftverével egyszerű, egyedi parancsokkal a saját hangoddal is feloldhatod a telefont, vagy elindíthatod kedvenc zenéidet, beállíthatod a hangerőt, szervezheted a naptárad vagy automatikusan bekapcsolhatod a kamerát, hogy fotózhass.
Smart alert
Milyen praktikus lenne, ha a mobilod figyelmeztetne, mi minden történt mióta legutóbb letetted a kezedből. A GALAXY SIII mini érzékeli, amikor felveszed, és egy rövid rezgéssel figyelmeztet, ha nem fogadott hívásod volt, vagy új üzeneted érkezett. Ugye milyen figyelmes?
A jellemzők és a műszaki adatok módosulhatnak előzetes figyelmeztetés nélkül.
Hálózat/Csatlakozási lehetőség GSM 3G , HSUPA EDGE / GPRS (850 / 900 / 1800 / 1900 MHZ) HSPA 14, 4 / 5, 76 802. 11a/b/g/n 2, 4 + 5 GHz Wi-Fi Direct elérhető HSP, HFP1. 5, A2DP, SPP, OPP, PBAP, MAP, AVRCP 1. 3, HID USB 2. 0 támogatás KIES, KIES Air támogatás
OS Android, 4. 1 Jelly Bean
Memória 8 GB / 16 GB memória
Kijelző SAMOLED 16 M 4, 0" 480 x 800 (WVGA)
Fizikai paraméterek 121, 55 x 63 x 9, 9 mm Dimension 120 g
Kamera 5 Megapixel kamera felbontás (hátsó) VGA kamera felbontás (első) LED Flash Automata fókusz elérhető
Akkumulátor 1500 mAh akkumulátor kapacitás USB töltés Beszélgetési idő: 850 perc (2G) / 470 perc (3G) 460 óra (2G) / 360 óra (3G)
Szín Márványfehér, Zafírkék
Helymeghatározás Assisted GPS / GLONASS elérhető
Chipset Dual Core 1 GHz
Érzékelők Accelerometer, Geo-magnetic, Gyro-sensor, Proximity Sensor
Audio és Video Video Format: H. 264, MPEG-4, H. 263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8 HD (720p) Video Playback elérhető Felvétel max 30 fps Audio formátum: MP3, AMR-NB, AAC / AAC+ / eAAC+, WMA, OGG (Vorbis), FLAC
Csatlakozók USB v2. 0 3, 5 mm sztereo fejhallgató MicroSD külső memória Slot (max 32 GB) SIM támogatás Micro USB elérhető
Szolgáltatások és alkalmazások Samsung Apps elérhető Music Hub (D / L) Readers Hub (D / L) Game Hub ChatON elérhető ActiveSync elérhető B2B kompatibilitás: ODE, EAS, MDM, VPN, CCX, WebEX


Jelenlegi ára: 38 900 Ft
Az aukció vége: 2017-04-12 01:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Beliebte Posts